Aparento's Quick Central - Every Kiss Begins With Aparento.

Sommarflört

Sommarflört
Nu är sommaren över. Tyvärr! Ja vill ha sommar året om. Sommaren är så lätt att leva, det är som att allt som händer under sommaren inte är på riktigt.  Ett bevis på att det är så är ju alla sommarflörtar. Man vet ju att dom aldrig håller när hösten kommer, utan dom är bara enkla och roliga under sommaren. När man sitter på nån klippa och han spelar på akustisk gitarr och du har en lång ljusrosa strandklänning på dig. Jag vet att jag kanske romantiserar sommaren, men jag ser inte något problem med det faktiskt. Jag tycker om att romantisera den eftersom att det gör att man ser fram emot nästa sommar ännu mer. Men har något vackrare än det som var att se fram emot tills nästa år. Så att man överlever den hemska vintern vi tvingas genomleva varje år. 

Nästa höst ska jag faktiskt flytta utomlands så jag får en chans att få leva i en sommarsäsong hela året om, men jag har valt att åka nästa höst eftersom att jag verkligen inte vill missa den svenska sommaren. Den är det bästa jag vet, den svenska naturen med alla sjöar och vackra klippor, temperaturen, allt sommarregn, alla sveriges invånare som vågar kliva utanför ytterdörren för första gången på tio månader för att träffa andra människor och ha roligt. Den svenska sommaren är smultron på ett strå för mig, smultron på ett strå sammanfattar hela känslan man har under sommaren. Man måste jobba lite för att komma fram till sitt mål - att samla ihop smultron / överleva vintern. Den är smultronen så goda att man inte vill att dom ska ta slut, men det gör dom ändå, dessutom alldeles för fort. Nu är det bara åtta månader kvar tills att vi får en ny sommar, tack och lov.